Nagelstudio Lorraine Beautiful                     Hairstyles And More

Bruidskapsel en Make- Up

 

Van het knippen en stylen van je haar in de kapsalon tot het zetten van Acryl nagels  in de Salon. Voor bijna alles op het gebied van Beauty kunt u terecht!

 

Beauty is mijn passie! Op dit gebied houd ik dan ook alle laatste trents up-to-date op het gebied van het knippen en verven van het haar als kapster. De laatste trents op het gebied van  acryl nagels, en de laatste trent rondom bruidskapsel en make-up.

De basis en de schoonheid van binnen is wat ieder van ons uniek maakt. Salon Lorraine Beautiful Hairstyles kijkt naar wat er bij jou past en zorgen ervoor dat jouw wensen worden gehoord! Of het nu om een knip kapsel gaat of die mooie bruidskapsel en make-up waarvan je droomt met daarbij het complete plaatje met een nieuwe set acryl nagels. Keuze uit verschillende bruidsarrangementen waaruit je kunt kiezen. 

Wat kun je allemaal laten doen bij Lorraine Beautiful Hairstyles?

 

* Knippen dames & heren

* Verven

* Stylen

* Bruidskapsels

* Make-up

* Haarbehandelingen 

* Acryl of gel nagels

* Hairextensions

  Wimperextensions

 

* cursussen: ( voor prijzen en verdere infomatie kunt u mailen).

Nagelstyliste

 

Hair extensions zetten

 

 

 

Bruidskapsel lang of kort haar en Bruidsmake-up voor o.a. Middelharnis, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Oudorp, Oude-Tonge,Nieuwe-Tonge, Melisant, Sommelsdijk, Breda, Dinteloord, Spijkenisse,  Zwijndrecht, Papendrecht, Hoogvliet, Schiedam, Vlaardingen en vele anderen plaatsen in Zuid-Holland maar ook Brabant en Zeeland. 

 

Bij Lorraine Beautiful Hairstyles in Middelharnis kun je tijdens de openingstijden terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse Lorraine heeft een passie voor beauty, waardoor ze jou met diezelfde passie de behandeling geeft die jij nodig hebt.

Lorraine is Kapster, visagiste, nagelstyliste en heeft alle in huis om je overal netjes en verzorgd voor de dag te laten komen. Ze is gespecialiseerd in bruidskapsel, hairextensions en beheerst dan ook verschillende technieken. Ook voor bruidsmake- up ben je hier aan het juiste adres.

Handig om te weten: er is een prive oprit voor de salon waar je gratis je auto kunt parkeren.

 

 

 

Mijn werk gebied is onder anderen  in Goeree Over flakkee, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude- Tonge, Nieuwe- Tonge, Ouddorp, Stad aan Haringvliet, Achthuizen, Melissant Renesse, Briele, Hellevloetsluis, Spijkenisse,Numansdorp, Ooltgensplaat,s'Gravendeel, Puttershoek , Barendrecht, Heerjansdam, Papendrecht,Zwijndrecht, Sliedrecht,Dirksland, Zierikzee, Stellendam, Dinteloord, Numansdorp, Dordrecht, Ridderkerk, Middelburg, Goes,  Hekelingen, Breda, Fijnaart, Waalwijk, Kaatsheuvel , Roosendaal en nog vele plaatsen meer in Zuid-Holland, Noord Brabant en zelfs een deel van Zeeland.Er wordt een kleine bijdrage gerekend voor de benzine kosten.