Invisible hairextension, allernieuwste techniek 2021

 

Kosten voor het zetten van hairextensions is tussen de € 60 en € 95 afhankelijk of het om complete verlenging of volume en kleine verlenging gaat. Bij het plaatsen is inbegrepen het in model knippen/snijden en stylen, uit gesloten €10,00 verwijder kosten. De kosten van de hair waeves verschillen i.v.m de wensen maar gaat vanaf ongeveer € 475,00 tot een max van € 800,00 en u geniet hiervan tot wel 12 a 15 maanden lang. Het verwijderen en herplaatsen is steeds tussen de € 60 a € 95,00 inclusief stylen, het herplaatsen is meestal iedere 6 a 7 weken afhankelijk hoe snel uw haar groeit.

 

Op afspraak word er samen gegeken en bepaald welke kleur en structuur u nodig heeft om deze te bestellen waarna u op korte termijn terug komt voor het plaatsen van de hairextenstions. De kosten voor het intake gesprek zijn €25,00 die na afname en inboeken plaatsing hairextensions in mindering zullen worden gebracht bij eind afrekening.

 

de handgemaakte hairweaves kunnen met verschillende kleuren combi's worden gemaakt voor een mooi effect van High en Low lights.

Verzorging van hairextensions

 

Een hair weave heeft niet dezelfde structuur als Europees haar. Het haar is grotendeels afkomstig uit India en is van nature donker, het haar heeft meerdere behandelingen ondergaan om het in dezelfde haartinten te verkrijgen als die van de Europese vrouw.

Wanneer je niet de juiste producten gebruikt en het haar niet goed behandeld kan het er onverzorgd uitzien en droog aanvoelen. De producten van Davnines worden geadviseerd. Kies je ervoor om je eigen producten te gebruiken dan vervalt de garantie bij eventuele klachten.

Om klachten te voorkomen en geven we je de volgende adviezen en tips:

Het is erg belangrijk het haar regelmatig door te borstelen.


Gemiddeld verlies je 20 tot 50 haren per dag van jezelf. Ook uit de weaves zal je haar verliezen, schrik dus niet als dit meer is dan normaal, want je hebt nu meer haar. (Bij goede kwaliteit haar is het haarverlies van de weaves minimaal.) Gebruik hiervoor een speciale extensionsborstel.

Deze zijn verkrijgbaar in de salon.

 

Voor het wassen borstel je het haar eerst goed uit.
Zo verwijder je al veel onzuiverheden en wordt het wassen eenvoudiger. Het beste is om het haar 1-2 keer per week te wassen. Gebruik bij voorkeur bij elke wasbeurt een haarverzorging die specifiek voor de hairwaeves zijn( te bestellen in de salon)

Was de weave in de lengte en niet wild door elkaar.
Het eigen haar kan je wassen zoals je gewend bent. De hairextension worden niet vanuit het lichaam gevoed dus moet je een goede shampoo en conditioner gebruiken. Het beste is om een shampoo, conditioner  te gebruiken die het haar extra zacht maakt, parabenen, sulfaat en siliconen vrij zijn, OLAPLEX is geschikt voor de HAIREXTENSIONS en zal dan ook verplicht worden om gebruikt te worden, anders kan er geen garantie worden gegeven! Kam met een grove kam of met een zachte langharige borstel het haar altijd nog een keer door als de conditioner aan het intrekken is. 


Gebruik de conditioner alleen op de lengte en punten van het haar, nooit op de hoofdhuid of aanhechting van de weave. Spoel de aanzet van de weave heel goed uit. Til de matjes op en zet de straal er goed op zodat alle producten weggespoeld worden. Doe je dit niet goed dan gaat je haar niet fris ruiken en wordt het erg vet.

Het drogen van de HAIREXTENSIONS: Knijp de haren zachtjes droog met de handdoek. Vervolgens begin je rustig met uitkammen vanaf de punten.

Gebruik op handdoek droog haar altijd een hittebeschermer. Dit voorkomt uitdroging van het haar tijdens het föhnen.

Föhn het haar of laat het los hangend aan de lucht drogen, DIT LAATSTE IS HET BESTE.
 Begin met föhnen in het onderste deel van de weave en zet de bovenkant van het haar vast met een klem. Föhn je de aanzet niet goed droog dan zal je klitvorming krijgen bij de aanzet van de weave banen. Föhn als laatste de bovenkant van het haar. Gebruik keramische borstels, deze geleiden de hitte goed. Het haar nooit föhnen met uw hoofd naar beneden, want dan föhn je tegen de richting van de haarschubben in en dit kan klitten veroorzaken.
 


 

Wat je vooral NIET mag doen:

Ga nooit met nat haar slapen. Dit laat de haarschubben openstaan en hierdoor gaat het haar ontzettend klitten.

Steek nat haar niet op, zorg eerst dat je haar goed droog is.

Niet met los haar zwemmen, altijd een knot dragen en regelmatig uitborstelen gedurende dag. 

Niet in de sauna zonder bescherming voor het haar.

Niet krabben, het kan zijn dat de beginpuntjes gaan kriebelen, het is belangrijk om niet met de nagel te gaan krabben. De hoofdhuid moet even “wennen” aan het feit dat er een weave bevestigd is op de hoofdhuid, dit geeft meer druk bij de beginpuntjes. Als de jeuk te erg wordt, druk er dan op met een platte vinger. 

 

Tips:

Slaap met een vlecht, staart of knot

Gebruik elastieken zonder ijzertje erin, dit voorkomt beschadigingen van het haar

Borstel ook goed de aanzet van de weave, niet alleen in de lengtes. Met de hairextensionsborstel kan je gerust over de micro ringen heen borstelen.

Investeer in professionele producten, hiermee heb je langer plezier van je weave, afhankelijk van verzorging kan dit oplopen tot wel 8 a 12 maanden.